23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Bağımsızlığımızı ifade eden İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

1- 7 MART YEŞİLAY HAFTASI kapsamında öğrencilerimize ''YEŞİLAY HAFTASI '' hakkında bilgiler verildi.

Kas

Aydıncık Devlet Hastanesi sağlık çalışanları tarafından, okulumuzdaki tüm şubelerimize ve öğretmenlerimize Ağız Diş Sağlığı hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı.Sağlık çalışanlarımıza bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında Anasınıfı A şubesi  kendi deyimleri ile Minik Yıldızlara Kızılayın görevleri hakkında bilgiler verilmiştir. Bu etkinliği düzenleyen Anasınıfı Öğretmeni Semiha YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz ve okulumuzda da kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen Emircan AKSOY ve Dönsev ACER'e teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Türkiye genelinde 13/10/2023 tarihinde saat 11:50  de eş zamanlı olarak tahliye ve deprem tatbikatı yapılmıştır.  Çök, Kapan ve Tutun kuralına uyularak,öğrencilerimize farkındalık oluşturuldu. Bu etkinliğin uygulanmasında Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri EMİRCAN AKSOY ,YASEMİN AYGÜN VE ESRA ARIK 'a teşekkür ederiz.

Ekm

İlçemiz Aydıncık Devlet Hastanesinin  Doktorları  tarafından Anasınıfı ve Birinci sınıflara ''KUDUZU ÖNLEYEBİLİRİZ!'' bilgilendirilmesi yapılıp,öğretmenlerimizede genel bilgiler verilmiştir. Doktorlarımıza ve Sağlık Çalışanlarımıza bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında okulumuz 2/B sınıfı öğrencilerinin,  Çorum ilinin  Alaca ilçesinde bulunan Veli Çayırı Hayvanat Bahçesini ziyaret etmişlerdir. Bu etkinlik çalışmasıdan dolayı Yasemin AYGÜN öğretmenize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz , Minik Yıldızlar Sınıfının Aydıncık İlçesi İtfaiye Müdürlüğünü ve Sanat Atölyesini ziyaret ederek , kurum hakkında gerekli bilgiler  ''Minik Yıldızlara '' verilmiştir. Bu Gezi çalışmasından dolayı Öğretmenimiz Semiha YILMAZ 'a teşekkür ederiz.

Eyl

3 /C Sınıfı öğrencilerimizin ilçemizde bulunan, kütüphanemizde okuma etkinliği gerçekleştirmiştir. 3 /C Sınıf Öğretmenimiz Engin ÖZDEMİR 'e  teşekkür ederiz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda gerçekleştirildi. İlçemizde İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Akyol 'un Atatürk Anıtı 'na çelenk sunmasıyla başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Şube Müdürümüz Emir Alan ve okulumuz öğretmenlerinden Emircan Aksoy 'un konuşmalarını gerçekleştirdi. Programımız okunan şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından son buldu. İlköğretim Haftası Programında emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Emircan Aksoy, Ergül Kuyucu ve Ömer koçer 'e teşekkür ederiz.