Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda gerçekleştirildi. İlçemizde İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Akyol 'un Atatürk Anıtı 'na çelenk sunmasıyla başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Şube Müdürümüz Emir Alan ve okulumuz öğretmenlerinden Emircan Aksoy 'un konuşmalarını gerçekleştirdi. Programımız okunan şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından son buldu. İlköğretim Haftası Programında emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Emircan Aksoy, Ergül Kuyucu ve Ömer koçer 'e teşekkür ederiz.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Haftası

Yasemin Öğretmenin Sınıfı 1/B Uçurtma Şenliğinde

Murat KÜÇÜKSAKAL öğretmenimizin sınıfı 4/B  Mezun oluyor 2022-2023

3/B Sınıfı 23 Nisan Çalışmalarından Dolayı Piknikle Ödüllendirildi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçemizde oyun ve gösterilerle kutladık

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programı okulumuzda kutlandı. Aziz şehitlerimizi minnet ile anıyoruz.

Mrt

Sınıflararası futbol turnuvası şampiyonu 4-A sınıfı olmuştur. Rabia öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Turnuva İkincisi :3-B sınıfı

Turnuva Üçüncüsü :2-B sınıfı

Dönsev Karabulut ve Ergül Kuyucu öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda törenle kutlandı.Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabul edilişi ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmaya  okul öncesi, ilkokul düzeyindeki öğrenciler katıldı.

Yarışmaya katılan öğrenciler, jüri karşısında İstiklâl Marşı'nın tamamını ezbere okuyarak, en yüksek puanı almak için yarıştı. Zaman zaman coşkulu, zaman zaman da duygusal anların yaşandığı yarışmada, her bir öğrenci jest ve mimikleriyle birbirinden güzel ve etkili performans gösterdi.

Birincilerimiz

Ana sınıfı Feyza Üngör