Ock

Şehit Bekir Şimşek İlkokulu öğrencileri için kısa bir mola..

Şehit Bekir Şimşek İlkokulu 1 . Sınıf öğrencilerimiz karnelerini sayın Aydıncık Kaymakamımız Mustafa Turan ve sayın  Belediye Başkanımız Ahmet Koçak beyfendilerinin katılımıyla aldılar.Öğrencilerimize getirdikleri hediyeler için teşekkür ederiz. Bütün öğrencilerimize güzel bir tatil diliyoruz.

Ock

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencilerinden Feyzullah Emin Çam Bozkırın Çocukları adlı müzik grubunun solisti olarak sahneye çıktı. Öğrencimizin seslendirdiği Uzun İnce Bir Yoldayım şarkısı ile büyük beğeni topladı. Şehit Bekir Şimşek İlkokulu olarak sosyal etkinliklerde öğrencilerimizin her zaman yanındayız.

Ock

Değerli öğretmenimiz Hamide Üstünel Altın'ın tayininin çıkması sebebiyle okulumuza veda ediyor. Kıymetli öğretmenimize okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 2. ve 3.sınıf öğrencilerine sağlık personelleri tarafından ağız ve diş sağlığı konulu seminer verildi.Diş sağlığında dikkat edilmesi gerekenler hakkında soru cevap yöntemiyle bilgilendirilmeler yapıldı.

Ock

Okulumuzun ana sınıfı malzemeleri bakım ve onarımdan geçti.Okul  müdürümüz Menderes Ocak tarafından bizzat bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri ilçemiz Kültür Evi'nin içerisinde bulunan Halk Kütüphanesi'ne gittiler.Kitap okumanın tadını kütüphanemizde doyasıya yaşadılar.Miniklerimize bu zevki yaşatan öğretmenleri Ömer Koçer'e teşekkür ederiz.

Ara

Şehit Bekir Şimşek İlkokulu büyük bir başarıya daha imza attı,  eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü'nü  kazandı.Ödül okul müdürümüz Menderes Ocak tarafından teslim alınmıştır.

Kas

Yozgat Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından   rehber öğretmeni bulunmayan ilkokulların 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik ''Bilinçli Teknoloji Kullanımı'' konulu seminer çalışması planlandı.  3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik seminerler 28.11.2022 tarihinde  öncelikle okulumuz Şehit Bekir Şimşek İlkokulu'nda  başladı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi okulumuz müdürü Menderes Ocak ve programı yapan   Yasemin Aygün öğretmenimiz tarafından verildi. Hediye  fidanlarımız ,toprakla buluşup doğaya can oldular.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı .Günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler ile devam etti.Mini mini birlerimizden 1-B sınıfının hazırlamış olduğu "Öğretmenim Canım Benim "adlı koro çalışması büyük alkış topladı.4.sınıf öğrencilerimizin yapmış olduğu mini oratoryo ile programımız sona erdi.Öğretmenimiz Yasemin Aygün'e teşekkür ederiz.

Kas

1999 Düzce Depreminin yıl dönümü olan 12 Kasım 2022 tarihinde  AFAD koordinasyonunda ülkemizde afetlere yönelik farkındalığı artırmak ve deprem anında doğru davranış şekillerini pekiştirmek amacıyla 81 ilde tüm vatandaşlarımızın katılımıyla saat 18.57'de "Çök-Kapan-Tutun" tatbikatı gerçekleştirilecek.Biz de okulumuzda öğrencilerimize bu konu hakkında bilgiler verdik. Bilgilendirici videolar izlettik. 5.dersimizin sonuna doğru deprem tatbikatı mızı yaptık.

Kas

Okulumuz 2-C sınıfı öğrencileri ilçemiz Kültür Evi'nin içerisinde bulunan Halk Kütüphanesi'ne gittiler.Kitap okumanın tadını kütüphanemizde doyasıya yaşadılar.Miniklerimize bu zevki yaşatan öğretmenleri Engin Özdemir'e teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Ana sınıfı öğrencilerimizin Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa gösterileri,3-B sınıf öğrencilerimizin yapmış olduğu 29 Ekim Demek adlı oratoryaları,4-B sınıfı öğrencilerimizn yaptığı Cumhuriyet adlı gösterileri büyük alkış topladı .Günün anlam ve önemini anlatan yazı ve okunan  şiirler çok beğenildi. Programı yapan Atike Nur Aksoy öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

4.sınıf öğrencilerimize trafikte dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizin seminer sonrası sorular sorarak öğrendiklerini pekiştirdiler. Yaptıkları seminer için İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ekm

Hayvanları korumak ve onların da sahip olduğu haklara yönelik farkındalık yaratmak için 1931'den beri her yıl 4 Ekim'de bütün dünyada Hayvanları Koruma Günü kutlanır. Kutlamaların amacı evlerimizdeki, sokaklarımızdaki, çiftliklerimizdeki ve doğal yaşam alanlarındaki hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek, onları korumak ve onların bizler için önemini herkese benimsetmektir.Okulumuz 4-B sınıfından Zeynep Hira ŞAHİN ve Zeynep ÖZKAN  hayvanları korumanın önemine dair  gösterilerini öğrencilerimize  sergilediler ayrıca okulumuz etrafındaki köpeklere yemek ve su kaplarını koydular ,onları beslediler.

1.sınıf öğrencilerimiz de günün anlam ve önemine uygun boyama etkinlikleri yaptılar.

Öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinlikler için onları tebrik ederiz .